Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayı yazmak

Rüyada sayı yazmak

Rüyada sayı yazmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, rızkından olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet eder.

Rüyada sayı yazmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sayılar yazmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sayı yazmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda horoz görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda karpuz görmek hak yolunu bulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda ünlü görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada piyango sayılarını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada sıfır sayısını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments