Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek

Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek

Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek hem de çok üzüleceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, büyük bir işe kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, anne babaya müjde verileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda arı görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda inek görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda gelin görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayı görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine inanılır.

Rüyada sayılar görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda bebek görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, istediği herşeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dokuz sayısını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments