Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturup beklemek

Rüyada oturup beklemek

Rüyada oturup beklemek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, keyfinin yerine geleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada oturup beklemek gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada oturup beklemek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabada beklemek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, ruhunu güzelleştireceğine tabir olunur.

Rüyada damadı beklemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada kargo beklemek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını beklemek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta beklemek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsü beklemek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments