Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını beklemek

Rüyada kocasını beklemek

Rüyada kocasını beklemek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını beklemek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Rüyada kocasını beklemek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek beklemek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalet eder.

Rüyada yol kenarında beklemek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet eder.

Rüyada inek beklemek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü birini beklemek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada azrail beklemek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada oturup beklemek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada otogarda otobüs beklemek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments