Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsü beklemek

Rüyada otobüsü beklemek

Rüyada otobüsü beklemek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, borçlarının azalacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalet eder.

Rüyada otobüsü beklemek gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Rüyada belediye otobüsü beklemek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada otobüs sırası beklemek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüs beklediğini görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüs beklemek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolda otobüs beklemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada otobüsü beklemek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada otogarda otobüs beklemek bir bebek sahibi olunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada para beklemek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments