Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargo beklemek

Rüyada kargo beklemek

Rüyada kargo beklemek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, nimet ve berekete ereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, istihdam edeceğine işarettir.

Rüyada kargo beklemek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Rüyada kargo beklemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kargo uçağı görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işarettir.

Rüyada kargo geldiğini görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargo paketi göndermek çok sıkıntılı bir hal alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kargo almak o kişiyle güzel günler geçireceğine, herkesin yardımına koşacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kargocu görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini beklemek adını aklamayı başaracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olmasını beklemek üzeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments