Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümünü beklediğini görmek

Rüyada ölümünü beklediğini görmek

Rüyada ölümünü beklediğini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölümünü beklediğini gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Rüyada ölüm anını beklemek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada kendi ölümü beklemek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada ölüm haberi beklemek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yeni hobiler edinileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada ölümü beklemek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kendi ölümünü beklemek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada ölüm sırası beklemek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ölümünü beklemek zararını tamamen kapatacağına, ayıplanacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments