Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomobil farı görmek

Rüyada otomobil farı görmek

Rüyada otomobil farı görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, haram mal yiyip içeceğine, rakipleri mağlup edeceğine inanılır.

Rüyada otomobil farı gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada otomobil farı görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada mavi göz farı görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bereket ve huzur getireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada yeşil far görmek evlenme yolunda adım atacağına, onlar için çabalayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz far sürmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada gözlerine far sürmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne far sürmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil göz farı sürmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu far sürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments