Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, garanti olacak makama oturacağına, daha kötü günler yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, erken evlilik yapacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulur.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işarettir.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bisikletle uçurumdan uçmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada araçla uçurumdan uçmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments