Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan indiğini görmek

Rüyada dağdan indiğini görmek

Rüyada dağdan indiğini görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada dağdan indiğini gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Rüyada dağdan indiğini görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyi suya indirmek canın sıkılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından yük indirmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada nur indiğini görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten indiğini görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada şartel indirmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada perdeleri indirmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hem itibar edineceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments