Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah arabadan indiğini görmek

Rüyada siyah arabadan indiğini görmek

Rüyada siyah arabadan indiğini görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, geçim derdi çekeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada siyah arabadan indiğini gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Rüyada siyah arabadan indiğini görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada arabadan eşya indirmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada arabadan yük indirmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabadan indiğini görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, elde edilen nasibin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan indirilmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, nice noksanlık içinde olduğuna, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Rüyada binadan indiğini görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments