Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada dünyanın sonunu görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, başarılarının daim olacağına işarettir.

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına tabir olunur.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek sorunların günden güne azalacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada son model araba görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments