Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve dünya görmek

Rüyada ay ve dünya görmek

Rüyada ay ve dünya görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, işlerin bozulacağına, dedikodu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ay ve dünya gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada ay ve dünyayı görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ay dünya görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay ve dünya görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada başka dünya görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işarettir.

Rüyada dünyanın sallandığını görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada öteki dünyayı görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek hata yapılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, şansının yaver gideceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments