Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünya görmek

Rüyada dünya görmek

Rüyada dünya görmek daha fazla mal sahibi olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, para kazanmaya başlayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bilincin artacağına işarettir.

Rüyada dünya gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Rüyada dünya üzerinde yürümek acı veren kazalara, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünya starı görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde dünya görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyayı dönerken görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, üzgün ve hasta olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir dünya görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet eder.

Rüyada başka bir dünya görmek hasta ise şifa bulacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın durduğunu görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments