Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs kazası geçirmek

Rüyada otobüs kazası geçirmek

Rüyada otobüs kazası geçirmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada otobüs kazası geçirmek gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Rüyada otobüs kazası geçirmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalet eder.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek sürekli bağırıp çağıracağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kolaylığa kavuşacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ticaretin açılacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments