Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otların arasında yılan görmek

Rüyada otların arasında yılan görmek

Rüyada otların arasında yılan görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Rüyada otların arasında yılan gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada otların arasında yılan görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, rahat yaşayacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada otların arasına saklanmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş ve mekan değiştireceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanların arasında kalmak yeni bir hayat kuracağına, tatsızlıkların aşılacağına, saygısını toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşların arasında yılan görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanların arasında yürümek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanlar arasında kalmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanların arasından geçmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğin arasında yılan görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments