Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların arasında yürümek

Rüyada yılanların arasında yürümek

Rüyada yılanların arasında yürümek çok güzel bir mevkiye geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayallerin yarıda kalacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanların arasında yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada yılanların arasında yürümek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada dikenlerin arasında yürümek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçekler arasında yürümek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçlar arasında yürümek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dağların arasında yürümek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, esenliğe kavuşulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Rüyada ağaçların arasında yürümek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada ara sokaklarda yürümek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments