Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otların arasına saklanmak

Rüyada otların arasına saklanmak

Rüyada otların arasına saklanmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, ele geçen parada artış olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otların arasına saklanmak gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada otların arasına saklanmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada otların arasında yılan görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birinden saklanmak uğursuzlukların kol gezeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, borçlanıp, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saklandığını görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet eder.

Rüyada korkudan saklanmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden saklanmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments