Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğin arasında yılan görmek

Rüyada ekmeğin arasında yılan görmek

Rüyada ekmeğin arasında yılan görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğin arasında yılan gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada ekmeğin arasında yılan görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası maydanoz yemek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işarettir.

Rüyada ekmek arası salam yemek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına alamet eder.

Rüyada ekmek arası balık yemek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ekmek arası görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada ekmek arası domates görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası kokoreç yemek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments