Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otlara basmak

Rüyada otlara basmak

Rüyada otlara basmak elde bulunan imkânların artacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada otlara basmak gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Rüyada otlara basmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, pek çok olumlu gelişmelere, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sakıza basmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet eder.

Rüyada smaç basmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün basmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak itibar kazanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada ağır basmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne basmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına alamet eder.

Rüyada timsaha basmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments