Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot sulamak

Rüyada ot sulamak

Rüyada ot sulamak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yeni denemelerde bulunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada ot sulamak gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada ot sulamak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada buğday tarlası sulamak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada zeytin ağacı sulamak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül ağacı sulamak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalettir.

Rüyada bahçede çiçek sulamak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünü sulamak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağ sulamak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek ekmek sulamak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments