Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül ağacı sulamak

Rüyada gül ağacı sulamak

Rüyada gül ağacı sulamak hasret gidereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada gül ağacı sulamak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, makamının artacağına, ev içinde mutluluğun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül sulamak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül fidanı sulamak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada gül bahçesi sulamak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada bahçe ağaç sulamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Rüyada ağaç dikip sulamak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada çam ağacı sulamak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments