Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağ sulamak

Rüyada bağ sulamak

Rüyada bağ sulamak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yeni bir ortama girileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bağ sulamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden canınızı sıkan şeylerin hesabını sorabileceksiniz.

Rüyada bağ sulamak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağ bahçe sulamak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ayakları bağlı olmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine inanılır.

Rüyada bağlı beyaz köpek görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, iyi konumlara geleceğine, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli ayağı bağlanmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağlı boğa görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalettir.

Rüyada eşarp bağlayamamak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gözleri bağlanmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çevrenizden takdir görmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments