Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot çalmak

Rüyada ot çalmak

Rüyada ot çalmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ot çalmak gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Rüyada ot çalmak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işarettir.

Rüyada karanfil otu görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ökse otu görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, onu cesaretlendireceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada elinde ot görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada süpürge otu toplamak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işarettir.

Rüyada keçiye ot vermek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada oturan kadın görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments