Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ökse otu görmek

Rüyada ökse otu görmek

Rüyada ökse otu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ökse otu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ökse otu görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu kulağı otu görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turp otu görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet eder.

Rüyada kuzuya ot vermek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çemen otu görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada oturan inek görmek maddi açıdan rahat edileceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Rüyada masada oturup yemek yemek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitkisel ot görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments