Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiye ot vermek

Rüyada keçiye ot vermek

Rüyada keçiye ot vermek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçiye ot vermek gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçiye ot vermek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada keçi otlattığını görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada otlayan keçi görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi otlatmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada dişi keçi görmek ayrıcalık elde edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt keçisi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments