Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan kadın görmek

Rüyada oturan kadın görmek

Rüyada oturan kadın görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, hasret gidereceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oturan kadın gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Rüyada oturan kadın görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, malına gelecek zarara alamet etmektedir.

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek hidayete erip huzuru bulacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil otlar toplamak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, terfi edeceğine yorulur.

Rüyada çörek otlu peynir görmek sahip olduklarının eksileceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karabaş otu görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otların yandığını görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil otlarda yürümek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini otururken görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments