Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun keçi otlatmak

Rüyada koyun keçi otlatmak

Rüyada koyun keçi otlatmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, malında azalmaya, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada koyun keçi otlatmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada keçi otlattığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada otlayan keçi görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada keçi otlatmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada keçiye ot vermek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun kesmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments