Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde ot görmek

Rüyada elinde ot görmek

Rüyada elinde ot görmek zenginliğini kaybedeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Rüyada elinde ot gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada elinde ot görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, istediği noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ot süpürgesi görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ot yiyen inek görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada masada oturup sohbet etmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ticarette başarılı olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi ot yemek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, zor zamanların biteceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ot dikmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, vefa göstereceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada hayvanlara ot vermek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments