Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan kurdelesi yutmak

Rüyada nişan kurdelesi yutmak

Rüyada nişan kurdelesi yutmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, düşmanlarına da dost olacağına inanılır.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kurdele yutmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada nişan kurdelesi görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, eğer işsizse iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kurdele görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kurdeleli bilezik görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada makasla kurdele kesmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada mavi kurdele görmek önemli kişi haline geleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments