Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda sivilce görmek

Rüyada avucunda sivilce görmek

Rüyada avucunda sivilce görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada avucunda sivilce gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada avucunda sivilce görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda ateş görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek büyük hatalar yapacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içine kusmak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada avucuna altın koymak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada avucunun içinde yara görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, planlarının işe yarayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada avucuna sıçmak sağlığından olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada bir avuç altın almak hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments