Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içine kusmak

Rüyada avuç içine kusmak

Rüyada avuç içine kusmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içine kusmak gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Rüyada avuç avuç kusmak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucuna kusmak borçlarının artacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada avuç içine kusmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada avuç dolusu kusmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada avucunda su görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Rüyada avucunda diş görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek rahat erileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde para görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments