Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda ateş görmek

Rüyada avucunda ateş görmek

Rüyada avucunda ateş görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada avucunda ateş gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada avucunda ateş görmek ticaretinin büyüyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde ateş görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada bir avuç şeker görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada avucunun yandığını görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu kusmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin avucundan su içmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada avucuna kına yakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments