Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda kına görmek

Rüyada avucunda kına görmek

Rüyada avucunda kına görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, gözden düşeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda kına gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada avuçta kına görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde kına görmek kötü duygularını yeneceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada avuç içine kına yakmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, alim ve bilge insan olacağına işarettir.

Rüyada avuca kına yakmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda kına görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada avucuna kına yakmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments