Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçta kına görmek

Rüyada avuçta kına görmek

Rüyada avuçta kına görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada avuçta kına gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada avuçta kına görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada avuç içine kına yakmak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada avucunda kına görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kına görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet eder.

Rüyada avuca kına yakmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucuna kına yakmak verimliliğinin artacağına, güzel günlerle tanışılacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada avucuna kusmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada avuç avuç tuz yemek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments