Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada avuç dolusu para görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, insanların takdirini kazanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Rüyada avuçla bozuk para görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada avucunda bozuk para görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir avuç bozuk para almak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç bozuk para görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çuval dolusu bozuk para görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments