Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orucu unutup su içmek

Rüyada orucu unutup su içmek

Rüyada orucu unutup su içmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bereket ve huzur geleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada orucu unutup su içmek gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada orucu unutup su içmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek malını ve canını riske edeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Rüyada oruçken su içmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işarettir.

Rüyada oruçluyken su içmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments