Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçluyken unutarak su içmek

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, ruhen güzelleşeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada orucu unutup su içmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken su içmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken su içmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments