Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek böylece yüzünün güleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, dinç kalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek yaşanan kötü anıların silineceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, zor durumlara düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada orucu unutup su içmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçluyken su içmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken su içmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments