Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda para görmek

Rüyada avucunda para görmek

Rüyada avucunda para görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucunda para gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Rüyada bir avuç bozuk para almak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada avucunda bozuk para görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her gün daha fazla dolacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada avuç dolusu para görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada avuçla para görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir avuç para görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada bir avuç bozuk para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek şeref ve rütbeye, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir avuç para almak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments