Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç toprak görmek

Rüyada bir avuç toprak görmek

Rüyada bir avuç toprak görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, zenginlik elde edeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç toprak gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada avuç içinde toprak görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç toprak görmek ruhunu güzelleştireceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada avucunda toprak görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada avucunda diş görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi avucunda görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hem de çok üzüleceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuçla su içirmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments