Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken tatlı yemek

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada oruç iken ekmek yemek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken muz yemek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments