Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç iken ekmek yemek

Rüyada oruç iken ekmek yemek

Rüyada oruç iken ekmek yemek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sağlığının yerinde olacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruç iken ekmek yemek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada oruç iken ekmek yemek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken bir şey yemek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kimseye borçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken üzüm yemek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kazanç ve kar getireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments