Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken muz yemek

Rüyada oruçlu iken muz yemek

Rüyada oruçlu iken muz yemek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken muz yemek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi ihmal etmemeli, riskli yatırımlardan kaçınmalısınız.

Rüyada oruçlu iken muz yemek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, aradığı aşkı bulacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kazancının katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç iken üzüm yemek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken şeker yemek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments