Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yaşamına bakacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek can sıkıntısının geçeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kazançlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek günü birlik kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments