Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken portakal yemek

Rüyada oruçlu iken portakal yemek

Rüyada oruçlu iken portakal yemek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, günbegün kötüleşeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken muz yemek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarı kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken erik yemek işinde büyük başarı elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek yeni çalışmalara girişileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken üzüm yemek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments