Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken fındık yemek

Rüyada oruçlu iken fındık yemek

Rüyada oruçlu iken fındık yemek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayatından razı geleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek darp edileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Rüyada oruç iken üzüm yemek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek onlar sayesinde kalkınacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek borçların hafifleyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken incir yemek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, doğru olanı seçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments