Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken salatalık yemek

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yüksek diploma alacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken üzüm yemek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hararetli olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments