Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken bira içmek

Rüyada oruçlu iken bira içmek

Rüyada oruçlu iken bira içmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, isabetli kararlar alacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken bira içmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken bira içmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken kahve içmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek şansın açılacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken çay içmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken su içmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Rüyada oruç iken çay içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments