Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde ateş görmek

Rüyada avuç içinde ateş görmek

Rüyada avuç içinde ateş görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde ateş gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Rüyada avuç içinde ateş görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulur.

Rüyada avucunda ateş görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde saç görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kıl görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerine dört elle sarılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinden öpmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucun içinde kan görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments